>AΥΘΟΡΜΗΤΕΣ EΞEΓEPΣEIΣ-YΠEΡΠAPAΓΩΓEΣ

Όταν έγιναν τα πρώτα τρομοκρατικά κτυπήματα κατά των Χριστιανών στην Αίγυπτο αμέσως εξέφρασα την άποψη στον κύκλο μου ότι δεν προκειται στα αλήθεια περί φανατικών Ισλαμιστών αλλά ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κρίση, συνδυάζοντάς το και με την πώληση πετρελαίων από τον Γιαννίτση προς θυγατρική εταιρία πετρελαίων του ομίλου Βαρδινογιάννη και με τα πετρέλαια της Ανατολικής Μεσογείου γενικότερα και το project Leviathan και  τους αγωγούς πετρελαίου ο σχεδιασμός των οποίων συμπεριελάμβανε και την Αίγυπτο. Ομολογω πάντως ότι μέχρι τη Λιβυή δεν έφτανε ο νους μου σ’ εκείνη την δεδομένη φάση. Εκεί που πήγε το μυαλό μου είναι η στοχοποίηση του Berlusconi λόγω των συμφωνιών που είχε κάνει με τον Gaddafi.
Φαίνεται πάντως ότι την Τυνησία την γκαντέμιασα διοτι την ανέφερα ως την μοναδική εξαίρεση δυτικόστροφης κυβερνησης στον Ισλαμικό κόσμο μαζί με το Μαρόκο. Μετά από λίγο ξεκίνησαν τα αυθόρμητα επεισόδια τα οποία γενικεύτηκαν υπό την καθοδήγηση επώνυμων και ανώνυμων bloggers.
Από επεισόδια στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει. Τι ειναι αυτό όμως που κάνει καποια από αυτά να στρέφονται κατά των διαδηλωτών όπως στη περίπτωση των αγνώστων που έκαψαν την Marffin τον Μάιο του 2010 ώστε αν στιγματισθεί η πορεία ή οδήγησαν την διάλυση της διαδήλωσης μετά και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Χατζηδάκη το Δεκεμβριο του 2010 ενώ τουναντίον στην περίπτωση Γρηγορόπουλου κάηκε όλη η Αθήνα από ένα ετερόκλητο πλήθος, πραγμα που έκανε και την μητέρα του άτυχου παιδού να ισχυρισθεί ότι «εκείνη την ημέρα κάποιοι έψαχναν για αίμα»;
Τα γεγονότα στην Τυνησία βασίστηκαν σε ένα τραγικό γεγονός – ανάλογο του Γρηγορόπουλου – και χρησιμοποιήθηκαν ακαριαία ώστε να η φωτιά να εξαπλωθεί. Με ενορχηστρωτές ανώνυμους ιντερνετάδες. Δηλαδή όχι και τόσο ανώνυμους αφού ανάμεσα στα κέντρα που κατηύθυναν τον όχλο ήταν και ο Slim Amamou, από την μορφωμένη ανώτερη Γαλλόφωνη τάξη, μέλος του διεθνούς κόμματος των Πειρατών (που στην ουσία επιθυμεί την κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων ώστε να μπορούν οι μεγαλοκαρχαρίες να βγάζουν χρήμα χωρις να πληρώνουν δικαιώματα), και αρθρογραφος στο ReadWriteWeb (παγκοσμιο ιντερνετικό δίκτυο στο οποίο συμμετεχει και η New York Times, ιδοκτησίας των  Εβραϊκής καταγωγής Sulzberger, Golden και Robinson).
Και ξαφνικά αμέσως μετά την πτώση του καθεστώτος της Τυνησίας, αυτός ο ανώνυμος και τυχαίος blogger βρέθηκε τοποθετημένος Υπουργός Αθλητισμού και Νεότητας. Αυτή είναι τύχη! Εγώ γράφω, γράφω κα με τόσα έχω καταπιασθεί αλλά ούτε ένα πόστο στο δημόσιο δεν μου ανέθεσαν. Αυτό που θα μου ανήκε.
Γεγονός είναι πάντως ότι επιχειρείται μια παγκόσμια αποσταθεροποίηση. Τα Wikileaks και η ομάδα Anonymous ενώ φαινομενικά είναι αντικαθεστωτικά συμβάλουν στην αποσάθρωση του υφιστάμενου πολιτικου κόσμου με τον ίδιο τρόπο που τα Ελληνικά κανάλια – και ιδιαίτερα μερικά – συνέβαλαν στην φθορά της κυβέρνησης Καραμανλή λειτουργωντας στην ουσία ως νομιμοφανή wikileaks με την διαπόμπευση Ζαχόπουλου ή την αναγωγή του σκανδάλου της Μονής Βατοπαιδίου σε… σκάνδαλο του Αιώνα (τί γκαντέμης αυτός ο Κρητικός υπουργός του Φιλελεύθερου χώρου). Τα ίδια κανάλια τώρα βαλουν και κατά της κυβέρνησης αλλά και επιλεκτικά κατά της αντιπολίτευσης (π.χ. απαξιώνουν τον Τσίπρα και προβάλουν τον Κουβέλη) ενώ είναι εκείνα που συστηματικά προπαγάνδισαν την απαξίωση του πολιτικου συστηματος τόσο στις βουλευτικες εκλογές του 2009 όσο και τις Δημοτικες του 2010 ώστε να εξωθήσουν τον κόσμο σε αποχή και να εκλεγεί στην κυβέρνηση ο διαθεσιμότερος και στους Δήμους ο επιχειρηματικότερος και ο παρδαλότερος.
Γεγονός είναι ότι εξουσία και παραεξουσία είναι πιο διαπλεκόμενες από ποτέ. Και ότι κάποιοι επιδιώκουν την παγκόσμια αναδιάρθρωση εξουσιών προς ίδιον ώφελος χρησιμοποιώντας τους θεωρητικούς αντιπάλους τους – τις μάζες, τους αντιεξουσιαστές, τους ανθρωπιστες κλπ – ως εργαλείο. Δεν είναι τυχαίο εξ άλλου που όλοι οι παγκοσμιοι καραχαρίες προσδιδουν στον εαυτό τους και την ιδιότητα του ανθρωπιστή ενώ χρηματοδοτουν «ανθρωπιστικές» οργανώσεις που παίζουν τον ρόλο του αποδομητή. Και στην Ελλάδα.
Δεν ειναι να απορείς που και ο πρόεδρος των Illuminati κος Νικόλαος Λάος (ακόμα και αν σφετερίζεται αυθαίρετα τον τίτλο) μιλά για «Αναρχικό Καπιταλισμό» ενώ σε επιστολή του προς το περιοδικό «Τρίτο Μάτι» (τεύχος 188, Μάρτιος 2011) εισηγείται την κυριαρχία του ατόμου έναντι όλων των θεσμών. Και με την έννοια «άτομο» βάλτε εσείς κατά νου τον οποιονδήποτε ταιριάζει στον νόμο της ζούγκλας που χρειάζεται την αποδόμηση εξουσιών, θρησκειών, εθνών και κρατών για να επικρατήσει.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s